Kreu > Arte, zanate dhe qepje > Tan Emra të personalizuar kaseta Shirita për kraharor Shërbime Shirita moral taktik ushtarak Qëndisje arna Shenja

Tan Emra të personalizuar kaseta Shirita për kraharor Shërbime Shirita moral taktik ushtarak Qëndisje arna Shenja

300.70 Lekë 15%
Blej Tani

Detaje produkti

Lloji i produktit
Arna
Teknika
Qëndisur
Tipar
3D
Stili
Stick-On
Emri i markës
YJHQMD
Madhësia
12.5cm * 2.5cm
Numri i modelit
I qëndisur
Lloji i Patch
Hook & Loop në anën e pasme