Kreu > Stilolapsa, lapsa dhe instrumenta shkrimi > Japen GREAT MASTER Dip Pen Fountain Pen Profesional Komike Mjete Komike Dip Pen 5 Shaft 5 Nib Set

Japen GREAT MASTER Dip Pen Fountain Pen Profesional Komike Mjete Komike Dip Pen 5 Shaft 5 Nib Set

1,154.19 Lekë 5%
Blej Tani

Detaje produkti

Lloji
Stilolaps
Materiali i brinjëve
Çelik i pandryshkshëm
Paketimi
I lirshëm
Lloji i brinjës
Lloji standard
Numri i Modelit
BG003
Emri i markës
PHANTACI
Pika e të shkruarit
0.5 mm
Materiali
Druri
Materiali i Këshillës së Llambadarit
Metale të Tjera
Zbatim special
Student