Kreu > Stilolapsa, lapsa dhe instrumenta shkrimi > Luksoz i Zi Ballpen i markës Cruise Collection Platinum Line Braid Ballpoint Pen Silver Clip metalike Stilolaps

Luksoz i Zi Ballpen i markës Cruise Collection Platinum Line Braid Ballpoint Pen Silver Clip metalike Stilolaps

316.90 Lekë 13%
Blej Tani

Detaje produkti

Emri i markës
MONTE MOUNT
Numri i Modelit
MO
Lloji
Stilolaps
Materiali
Metal
Fshihet ose jo
Jo
Risia
Po
Pika e të shkruarit
0.7 mm
Përdorni
Zyra dhe stilolapsi shkollor